Közösség > Kérdések

Szállás

(1/2) > >>

Miccsfiú:
Kedves Admin!

Az lenne a kérdésem, hogy az oldalon javasolt menedékházakban, illetve a megadott telefonszámokon beszélnek-e magyarul, illetve ha igen, melyik házban?
Van-e esetleg olyan menedékház, mely a megadottak közül különösen ajánlott?

Válaszod előre is köszönöm!

üdv: miccsfiu

admin:
Szia,

Borsafüreden a Medve panzióban, és Radnaborbereken a Suzy panzióban beszélnek magyarul. Mindkettőt tudom ajánlani, a választás attól függhet, hogy mikor és mit szeretnétek csinálni. Borsafüredről kicsivel több a túralehetőség, viszont azokra a helyekre nehezen jutsz el egy nap alatt, ahová Radnaborberekről igen.

Üdv: Péter

Miccsfiú:
Kedves Péter!

Köszönöm szépen válaszod!

üdv: chris

repuding:
Kedves Admin!

Július végére tervezek egy csoportnak Radnai havasok gerinctúrát.
Radnaborberek felől fogunk Borsáig menni.
Az oldalon ajánlott panziók közül a Radnaborbereki Suzy panzióban sikerült szállást foglalnom a túra indulása előtti éjszakára. A túra végére a Medve panzióba szerettem volna szállást foglalni, de sajnos abban az időpontban már nincs szabad szobájuk.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy ezen a környéken (Borsa-Borsafüred) van-e még egyébb szálláslehetőség.
Vagy pedig ezeknek a településeknek a közelében hol lehetne sátorozni, mennyire néznék ezt rossz szemmel a helyiek?

Üdvözlettel
M. Tamás

admin:
Kedves Tamás!

Borsafüreden sok szálláslehetőség van (románul "cazare" - ejtsd: "kázáre" - ezt kell kérdezni a járókelőktől), de magyarul nem beszélnek, legfeljebb egy "jó napot" vagy ilyesmi a szókincs. Ez persze nem kizáró ok, csak tudd mire számíts. Borsán is találni szállást, ha úgy hozza a sors, de ott nem olyanok az arányok, mint Borsafüreden (ami kb. teljes egészében egy üdülőhely). A települések közelében a sátorozást nem ajánlom, hallottam már rossz tapasztalatot erről.

Üdv: Péter

Navigáció

[0] Üzenetek főoldala

[#] Következő oldal

Teljes verzió megtekintése