Radnai-havasok fórum

Egyéb => Autós információk => A témát indította: benffy - 2009. május 15. - 11:16:56

Cím: parkolás
Írta: benffy - 2009. május 15. - 11:16:56
Szia!

Mennénk valamikor júliusban Bp.-ről a Radnaiba. Én kolozsvári vagyok, egyébként. Tudsz-e olyan biztonságos helyet, ahol mo.-i rendszámú autókat ott lehet hagyni 5-7 napra? Borsáig kell elmenni autóval, és onnan gyalog az első sátorozási lehetőségik? Mennyi idő alatt lehet feljutni? Azon filózok, ha reggel elindulunk Bp.-ről estére fel tudjuk-e verni a sátrakat?!
Cím: Re: parkolás
Írta: admin - 2009. május 15. - 23:05:17
Ilyen időtávra talán érdemes valakinek az udvarába bekéredzkedni díjazás fejében. Egy napra hagytam már Borsa központjában autót (a kórháznál), de huzamosabb időre talán nem a legmegfelelőbb hely. Borsáról az első sátorozási lehetőség +1000m szint, szerintem egy nap alatt Bp-ről nincs sok esély rá... Két lehetőség van:

1) Aludjatok meg valahol útközben, és másnap reggeli-délelőtti indulással (Borsáról) már akár a gerincen is sátorozhattok.
2) Induljatok a szacsali-hágótól /a másik hozzászólásodban gerinctúrát említettél/, ott kapásból lehet sátorozni (viszont kicsit nehézkesebb visszajutni a túra végeztével...)

Üdv: Péter
Cím: Re:parkolás
Írta: guttig - 2015. szeptember 14. - 15:20:03
Sziasztok!

Információt szeretnék kérni a Borsai javasolt parkolóhelyekről (4 napra hagynánk ott az autót), valamint, hogy a városban van -e taxi (esetleg mikrobusz) amivel eljuthatunk a kezdőpontunkhoz (Radnai hágó elágazás). Megköszönöm az esetleges cégek linkjének, telefonszámának megosztását.

Üdvözlettel:

Gutti Gabriella
Cím: Re:parkolás
Írta: admin - 2015. szeptember 17. - 19:50:18
Kedves Gabriella!

Az autót talán inkább Borsafüreden érdemes leparkolni (a templom melletti nagy placcon), a kiindulási ponthoz pedig taxit lehet hívni. Telefonszámot nem tudok, de a Medve panzióban ki tudnak segíteni információval.

Üdvözlettel: Budai Péter
Cím: Re:parkolás
Írta: Ibotz - 2017. augusztus 08. - 21:13:57
Mi picivel merészebben a Borsai kórháztól induló kék jelzésen kb 3 km-t haladtunk felfele autóval, majd mikor elfogyott az aszfalt ott lezártuk az autót és három napig ott volt. Nem történt baja.