Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.


Üzenetek - benffy

Oldalak: [1]
1
Túratárs kerestetik / Re: mehetnékem van
« Dátum: 2009. június 08. - 16:40:20 »
Szia,

aug. elsején, vagy másodikán jövünk haza.

István

2
Túratárs kerestetik / Re: mehetnékem van
« Dátum: 2009. május 18. - 08:33:35 »
Szia,
júli 24 v 25 indulunk, annak függvényében, h hol kell aludni. Ha Borsán, akkor 24.-én munka után, ha fel lehet menni egy nap alatt akkor szombaton korán reggel.
Nézegettem, h mások merre jártak, meg az emberek is gondolkoznak még, egyelőre semmi konkrét.
Valamikor júniusban össze kéne futni, és akkor megbeszélnénk mindent. Addigra eldől ki akar jönni. Szóltam pár embernek.
Ja, nem lesz harci tempó (már én sem vagyok a régi, najó 37 éves), és a sátramat sem adom neked cipelni.
István

3
Autós információk / parkolás
« Dátum: 2009. május 15. - 11:16:56 »
Szia!

Mennénk valamikor júliusban Bp.-ről a Radnaiba. Én kolozsvári vagyok, egyébként. Tudsz-e olyan biztonságos helyet, ahol mo.-i rendszámú autókat ott lehet hagyni 5-7 napra? Borsáig kell elmenni autóval, és onnan gyalog az első sátorozási lehetőségik? Mennyi idő alatt lehet feljutni? Azon filózok, ha reggel elindulunk Bp.-ről estére fel tudjuk-e verni a sátrakat?!

4
Túratárs kerestetik / Re: mehetnékem van
« Dátum: 2009. május 15. - 10:48:22 »
Szia!

A pontos idő a csapattól függ. Én inkább júli végefele mennék. Költségek: a benzint osztjuk annyi fele ahányan vagyunk. Az autókat Nagybányán hagynánk ismerősnél, és onnan ismerősnek ismerőse vinne fel a kiránduló helyig. Azt nemtom még mennyibe fog kerülni. Gerinctúra lesz, mindenkinek vinnie kell a zsákját + az 5-6 napi elemózsiáját a hátán. Ha nem voltál még ilyenen nem ajánlom, de nem akarom ezzel elvenni a kedved. Viszont kell hozzá kondi.

István

5
Túratárs kerestetik / mehetnékem van
« Dátum: 2009. május 05. - 20:50:55 »
a Radnai havasokba valamikor júliusban, a barátnőmmel. Én kolozsvári születésű vagyok, de Bp.-en élek. Innen mennénk. Kérdés: csatlakozna-e valaki hozzánk? Kéne egy jó kis csapat. Egy hétre mennénk.

Oldalak: [1]