Üzenetek megjelenítése

Ez a szekció lehetővé teszi a felhasználó által írt összes hozzászólás megtekintését. Vedd figyelembe, hogy csak azokba a fórumokba írt hozzászólásokat látod, amelyekhez hozzáférésed van.


Üzenetek - Paraferee

Oldalak: [1]
1
Kérdések / Re:kérdés
« Dátum: 2015. október 13. - 19:40:28 »
Kedves oldal Szerkesztő!
A DIMAP által szerkesztett és kiadott térképet böngészve egy turistajelzéssel nem ellátott, de járható ösvénynek jelölt útvonalról szeretnék némi információt kapni - ha van rá mód.

A kérdéses úton van egy román felirat is: Creasta Picioru Plescutei.

Ez a Vf. Ineu (2279m) nyeregtől halad keleti irányba, és a Gura Lalei erdészeti útba torkollik.

Az ösvény jól járható és követhető tavaszi, nyárelői időpontban?

Mindennemű választ előre is köszönök!

Paraferee

2
Kérdések / Re: Bringa
« Dátum: 2009. augusztus 30. - 20:21:19 »
Kedves honlap Szerkesztő!

Nagy örömömre szolgál, hogy rátaláltam ezen oldalra, és bővíthettem Erdélyi ismereteimet. Jómagam is számos túrát szervezek és vezetek főleg Pádis, Szlovák Paradicsom és hazai tájakra, gyalogosan és kerékpárral egyaránt.

A Randai-havasok gerinctúrája meseszép a leírásban szereplő képek alapján. Sajnos a képek méretéből és a leírásból arra nem kaptam kielégítő információt, hogy végig tekerhető e a gerinc. Itt olyan, számunkra akadálynak számító dolgokra gondolok, mint lépcsős mászások, Tátra-jellegű kő omladékok, függőlegeshez közelítő falak...

A "normál", köves keskeny ösvények kifejezetten jók lennének, amikre talán példát is láttam a képek egyikén-másikán.

Esetlegesen privátban nincs lehetőség pár nagyobb felbontású kép megtekintésére, melyből jobban képet tudnánk alkotni a gerinc túráról?

Üdvözlettel:
Paraferee


Oldalak: [1]