fejlec

2017 May 22. | Monday | 21:10 CEST

Online térkép GPS fedvénnyel

Használat

A térképmező jobb felső sarkában lévő legördülő menü segítségével váltogathatunk a rendelkezésre álló különféle műholdfelvételek és térképek között. A fedvény aktív elemeire kattintva további információhoz juthatunk (útvonalak esetében a hozzájuk tartozó túraleírás, útvonalpontok esetében pedig fotó, illetve ismertető hivatkozás). A jobb oldali útvonallistában az egyes szakaszok térképi megjelenítése ki/bekapcsolható (magát az útvonallistát a szürke fejlécre duplán kattintva eltüntethetjük, illetve újra előhívhatjuk). A térkép egérrel megragadva egyszerűen mozgatható, a nagyítás/kicsinyítés pedig a bal felső sarokban található csúszka segítségével, illetve a bal/jobb egérgombbal duplán kattintva lehetséges.

Ha hasznosnak találod a térképet és megteheted, támogasd a fejlesztését hűtőmágnes vásárlással! Ha már nem fér mágnes a hűtőre, de mégis segíteni szeretnél, adományozásra is van lehetőség. Természetesen a térképen jelenleg még nem szereplő nyomvonalak beküldésével szintén segítheted a további munkát.

Mágnesműhely

A térkép a GPS Visualizer segítségével készült.

A fedvény betöltése folyamatban...

A térképet összeállította: Budai Péter, a GPS Visualizer segítségével. Adatforrások: nyilvánosan elérhető GPS repozitóriumok és személyes GPS felmérések (Budai Péter, Csizmadia Zoltán, Fenyős Zoltán, Hám Péter, Kállai István, Leitli Norbert). Az adatok személyes használat céljából szabadon felhasználhatók, levélben jelzett igény esetén gpx formátumban elkérhetők.

Legutóbbi frissítés: 2014.11.10.